La fira de la Ruta de l'Oli i de l'Aigua arriba a Tarragona

Es farà a la plaça Corsini dissabte 23 de novembre i comptarà amb degustació d'olis de les Borges Blanques i concerts

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona, María José López, amb els alcaldes de les Borges Blanques, Enric Mir, i de Vila-sana, Joan Sangrà. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L’esdeveniment vol promoure les escapades de cap de setmana per l'interior de Lleida, en concret entre les localitats de les Borges Blanques i Vila-sana.

La plaça Corsini de la ciutat de Tarragona serà l’escenari aquest dissabte 23 de novembre de la primera la primera Fira de la Ruta de l'Oli i de l'Aigua, un esdeveniment que vol promoure les escapades de cap de setmana per l'interior de Lleida, en concret entre les localitats de les Borges Blanques i Vila-sana.

Així, durant la jornada del dissabte la fira s’instal·larà en tres carpes: a la primera es presentaran els principals atractius de la ruta i es poden fer reserves 'in situ'; en la segona es podran tastar i comprar olis d'oliva verge extra de l'àrea de les Borges Blanques (Cooperativa Sant Isidre, La Borgenca, Olis Benet i Salvador Farré 'Chicó') i en la tercera -a partir de les 11 hores- es realitzarà un showcooking a càrrec del reputat xef Pep Moreno, cap de cuina del restaurant Deliranto de Salou. Entre les 17,30 i les 19,30 s'oferirà música folk en viu per divulgar els famosos 'garrotins', patrimoni immaterial de Lleida.

Notícies relacionades