La DO Montsant consolida el seu creixement durant el 2019

Més de sis milions d'ampolles venudes i un total de 55 cellers refermen aquesta Denominació d'Origen com un dels referents en el panorama vinícola del país

Redacció / Falset

Els vins d’aquesta DO arriben actualment a més de 40 països i les visites a les seves vinyes d’especialistes del món del vi s’han incrementat enguany.

La DO Montsant ha tancat l’any complint amb els objectius que s’havia marcat a l’inici. Així, la DO manté les vendes per sobre dels sis milions d’ampolles en un creixement sostingut els últims anys que també s’ha vist reflectit en el creixement dels cellers, que han passat de 28 als 55 d’enguany.

Segons expliquen els responsables de la DO Montsant, la projecció internacional dels seus vins ha provocat l’expansió a 40 països d’arreu del món i la visita a les seves vinyes d’importadors, distribuïdors i gent associada al món del vi de països com Japó, Estats Units, Xina o Alemanya.

La DO ha viscut enguany una situació inèdita en la seva història amb les eleccions al nou Consell Regulador. La candidatura Junts pel Montsant va sortir guanyadora amb Pilar Just al capdavant.

Notícies relacionades