El 7è Sopar Solidari del Club Lions de Reus, el pròxim 9 de novembre

La Fundació Bara de Reus d'ajuda a la infància i adolescència rebrà els beneficis recaptats durant la vetllada

Una imatge del Sopar Solidari del Club Lions de l'any passat. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Per setè any consecutiu el Club Lions de Reus organitza una nova edició del Sopar Solidari Anual. Enguany la cita és el dijous 9 de novembre a les 20.30 h al Restaurant Rofes de Reus i els beneficis recaptats es destinaran a la Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella.

El Sopar Solidari del Club Lions destina cada any els seus beneficis a una entitat sense ànim de lucre i amb finalitats socials. Aquest any el Club s’ha fixat en el lema "Obrim somriures", un projecte de la Fundació reusenca Mossèn Frederic Bara i Cortiella que treballa en l'atenció d'infants i famílies des d'una educació integral a través del desenvolupament de diversos programes dirigits a l'infància i l'adolescència, al voluntariat, l'acompanyament, l'orientació i el seguiment, entre d'altres tasques.

El cobert solidari del Sopar del Club Lions de Reus (55 € per persona) es destinaran íntegrament a la Fundació Bara. Els interessats poden realitzar la seva inscripció abans del 7 de novembre al correu fhuguet@admonhuguet.com o bé trucant al telèfon 655 900 393. Per aquells qui vulguin col·laborar però no puguin assistir a l'acte, poden apuntar-se a la fila zero.

El Club Lions de Reus organitza durant l’any diversos actes solidaris. Al febrer d’aquest any va lliurar 3.300 euros a l'Associació d'Alzheimer de Reus i Baix Camp, uns fons aconseguits amb la venda de la loteria de Nadal.

El Club Lions de Reus és una organització no governamental fundada al 2011 amb finalitat solidària. És membre de Lions Clubs International amb més de 45.000 clubs repartits en 200 països i amb 1,35 milions de socis.

Notícies relacionades