La DO Conca de Barberà farà tastos de vins per Instagram

Serà un cop a la setmana en què hi participarà un celler amb un dels seus vins i tindrà una durada de 10 minuts en directe

Cartell de la promoció de la DO Conca de Barbrerà. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Montblanc

El primer serà demà a les 19 h i anirà a càrrec del celler Mas Foraster i es tastarà el Josep Foraster Blanc Selecció 2018.

La DO Conca de Barberà no es resigna a no promocionar els seus vins tot i el confinament i ha decidit posar en marxa una sèrie de tastos en línia que es faran pel canal d’Instagram de la DO (@DOConcadeBarberà). Així, cada setmana un celler farà un tast en directe d’un dels seus vins durant 10 minuts. El primer serà demà a les 19 h i anirà a càrrec del celler Mas Foraster i es tastarà el Josep Foraster Blanc Selecció 2018.

Els interessats a comprar alguns dels vins que es tastaran o altres de la DO s’hauran d’adreçar als cellers productors, ja sigui per les seves botigues virtuals o mitjançant telèfon o correu electrònic. "Arriba el concavinus. Que a casa no entri el coronavirus, però sí els vins de la DO Conca de Barberà", aquest és el lema amb el que la Denominació d'Origen Conca de Barberà proposa a la població de compartir a través de les xarxes socials idees relacionades amb els vins de la DO Conca.

Notícies relacionades