Redessa estrena un nou espai de coworking

Aquests espais afavoreixen les relacions comercials entre professionals, abarateixen costos i permeten compartir experiències i coneixements

El nou espai de cotreball per a professionals que ofereix Redessa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El centre d'empreses de Tecnoredessa de Reus disposa d'un nou espai de coworking amb 4 noves places en un espai de treball comú per a professionals autònoms i independents. La ubicació al centre d'empreses de Tecnoredessa permet als usuaris beneficiar-se de les activitats que s’hi duen a terme.

Els serveis que s'ofereixen en aquest espai de cotreball són els mateixos que els adreçats a les empreses instal·lades als diferents centres d'empreses de Redessa: control d'accés, manteniment i neteja, connexió a Internet, aire condicionat/calefacció, impressions, autoservei de fotocopiadora, autoservei d'enquadernacions i sales de reunions, entre d'altres.

El coworking s’adreça a usuaris que són professionals que treballen des de casa i necessiten poca infraestructura; busquen treballar en un àmbit empresarial amb accés a tots els serveis; treballen amb independència però amb la possibilitat de cooperar amb altres empreses que poden ser també potencials usuaris dels centres d'empreses de Redessa; empreses en fase inicial d'activitat o que volen realitzar un estudi d'implantació al territori, entre d'altres tipologies.

En tractar-se d'un espai de treball comú, les despeses pròpies es veuen reduïdes considerablement

Un dels avantatges que més destaquen els usuaris de les instal·lacions de Redessa és l'oportunitat d'establir relacions comercials amb altres empresaris i professionals, compartir experiències i coneixements, i cooperar amb altres persones que es trobin en una situació similar.

En tractar-se d'un espai de treball comú, les despeses pròpies es veuen reduïdes considerablement. La tarifa que s'aplica a aquest espai és de 150 € IVA no inclòs.

La ubicació al centre d'empreses de Tecnoredessa permet als usuaris beneficiar-se d'un entorn idoni per a la pràctica empresarial i gaudir de les diferents activitats que es duen a terme destinades a afavorir la interrelació i la formació en gestió empresarial.
 

Notícies relacionades