Brodynt, Sàlix Sostenible i SEO Alive guanyen els Premis Gresol al Talent Jove

Els guanyadors van vèncer en les categories Talent Tecnològic, Talent en Màrqueting i Talent Acadèmic en la cinquena edició d'aquests guardons

Els assistents a la cerimònia d'entrega dels premis. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

Les empreses Brodynt, Sàlix Sostenible i SEO Alive van ser les guanyadores de la cinquena edició dels Premis Talent Jove que dona la Fundació Gresol. Les vencedores van aconseguir el guardó en les categories Talent Tecnològic, Talent en Màrqueting i Talent Acadèmic, respectivament en una cerimònia que es va fer a la terrassa de l'Hotel Olympus Palace de Salou.

De les guanyadores, Brodynt és una empresa que ofereix serveis de connectivitat a Internet a més de 200 països i territoris, actua com a "botiga única", és a dir, com a punt de compra on s'adquireix tot el necessari per a no haver de passar per diversos proveïdors diferents. Per la seva banda, Sàlix Sostenible, una botiga online zero waste' que és la manera d'acompanyar a les persones en el camí per una vida sense plàstic. Ofereixen productes útils, bonics i de qualitat, que ajuden a viure la vida amb alegria però sense deixar petjada. Finalment, SEO Alive és una agència SEO 100% especialitzada en posicionament web i seu objectiu principal és que les empreses augmentin la seva facturació a través del canal orgànic.

Notícies relacionades