Castell d'Or treu al mercat una nova línia de vins i caves

La marca aglutina 13 cellers cooperatius, entre els quals s'inclouen els ubicats a la DO Conca de Barberà

Una imatge dels nous vins de Castell d'Or. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

El nucli dels nous vins i caves sorgeix de les vinyes que es troben majoritàriament "a la zona muntanyenca i rocosa de la Conca de Barberà i l'Alt Camp", entre 350 i 600 metres d'alçada

Varietats Xarel·el, Macabeu i Perellada així com Trepat, Cabernet Sauvignon i Ull de llebre; i espumosos amb Xarelo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Aquestes són les varietats que el grup Castell d’Or ha triat per la seva nova línia de vins i caves que acaba de sortir al mercat amb el nom de la marca, tot i que el grup engloba 13 cellers cooperatius del territori, del Penedès  i de la DO Cava.

Segons Castell d’Or, el nucli dels nous vins i caves sorgeix de les vinyes que es troben majoritàriament “a la zona muntanyenca i rocosa de la Conca de Barberà i l'Alt Camp”, entre 350 i 600 metres d’alçada. El micro clima d’aquest territori ajuda, segons els tècnics de Castell d’Or, a mantenir les aromes a més de conservar els nivells d’acidesa. “Són vins amb un caràcter més fresc”, asseguren els responsables: “El resultat és una producció més reduïda de raïm però vins amb una estructura, intensitat i expressivitat única. Castell d'Or realitza una proposta de vins més aromàtics i concentrats”.

Notícies relacionades