Audi Tarracomòbil i el Club Nàutic Cambrils signen un conveni de patrocini dels equips de regates

La marca automobilística serà el principal espònsor del Campionat d'Espanya de Làser 4.7 que es celebrarà al Club del 3 i el 8 de desembre

D’esquerra a dreta, Albert Martínez, gerent Audi Tarracomòbil, Ramon Vallverdú, president del CNBC i Joan Ramon Guillén, membre de la Junta Directiva. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

Audi Tarracomòbil i el Club Nàutic Cambrils han signat un conveni de col·laboració i patrocini que té com a objectiu comptar amb patrocinadors de prestigi que ajudin a impulsar l'equip de regates, un dels pilars del Club, amb una llarga història i trajectòria. La signatura la van rubricar el passat 24 de novembre el gerent d'Audi Tarracomòbil, Albert Martínez, el president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú i Joan Ramon Guillen, membre de la Junta Directiva.

La signatura del conveni s'engloba dins de les accions que el Club Nàutic té previstes per a l'any 2018 on la part esportiva i la part social (amb una massa social de més de 500 famílies) seran una de les prioritats de la nova Junta Directiva, que a la vegada s’ha marcat com a objectiu seguir impulsant i donant valor a un dels principals actius del Club, els seus regatistes.

Actualment el Club Nàutic de Cambrils compta amb un equip de regates de més de 100 regatistes de totes les edats, amb categories que van des de la infantil (classe Optimist), la juvenil (Làser i 29er) i la sènior (equip de Creuer).

Aquesta estructura, que ha aportat molts èxits al Club, és un exemple de l'aposta metodològica i tècnica del Club, que pretén oferir un itinerari esportiu complert als seus regatistes que els permet iniciar-se de ben petits a la competició nàutica i seguir la seva formació fins arribar a les categories sènior.

Actualment el Club Nàutic de Cambrils compta amb un equip de regates de més de 100 regatistes de totes les edats

Aquest pla de continuïtat és una de les claus de l'èxit de l'equip de regates que des de fa anys recull resultats destacats en totes les seves categories. Per aquest motiu de l'equip de regates n'han sortit esportistes de gran nivell que han aconseguit excel·lents resultats en totes les categories. Durant aquest 2017 destaquem la victòria de Zsombor Denesz al Campionat de Catalunya d'Optimist G3, la consecució del Campionat d'Europa de Làser Sub 21 per part de Marcelo Cairo, sense oblidar les germanes Munté amb una tercera posició al campionat del Món FX o els regatistes Marc Miró i Guillermo Cañardo, finishers de la regata transoceànica Mini Transat La Boulangère, entre molts d'altres.

La marca Audi serà el principal espònsor del Campionat d'Espanya de Làser 4.7 que es celebrarà al Club entre el 3 i el 8 de desembre i que comptarà amb la participació de més de 190 regatistes vinguts d'arreu del món.

Notícies relacionades