El conseller Ramon Tremosa visita la nova seu de Castell d'Or a Vila-rodona

Les instal·lacions tenen 9.500 metres quadrats i compten amb dues places subterrànies amb capacitat per 10,5 milions d'ampolles

Un moment de la visita de Ramon Tremosa a Castell d'Or. FOTO: LAURA GÓMEZ.
Redacció / Vila-rodona

El conseller d’Empresa i Coneixement també ha visitat el Celler Cooperatiu i Secció de Crèdit de Vila-rodona.

Les noves instal·lacions que l’empresa Castell d’Or té a Vila-rodona han rebut aquesta tarda la visita del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa. Castell d’Or, que està formada per 16 cellers cooperatius de tota Catalunya, va traslladar la seva seu a Vila-rodona el mes de setembre passat i aquestes instal·lacions compten amb una superfície de 9.500 metres quadrats. El soterrani consta de dues plantes amb una capacitat de 10,5 milions d’ampolles i un magatzem logístic de 1.840 metres quadrats.

Tremosa ha estat acompanyat del president de la cooperativa i de l'empresa Castell d'Or, Adrià Rabadà, el Director General del Grup, Jordi Amell i el Director General del Celler cooperatiu de Vila-rodona, Pere Lluís Pie, Tremosa ha volgut conèixer el projecte que desenvolupa el Grup a Vila-rodona (Alt Camp). A la visita, també ha estat present l'alcalde de Vila-rodona, Ramon M. Bricollé, la directora dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Carme Mansilla, i la directora dels serveis territorials del Departament d'Interior, Mònica Solé.

A més, el conseller també ha visitat el Celler Cooperatiu i Secció de Crèdit de Vila-rodona i el centre d’interpretació de la cooperativa.

Notícies relacionades