La Almendrina compra l'antiga nau de Virginias a Reus

Acollirà una nova planta d'envasament de llet d'ametlla per impulsar el creixement de l'empresa, ara en mans de Torrons Vicens

Redacció / Reus

La Almendrina, històrica firma de crema d'ametlles a Reus i que és propietat de la lleidatana Torrons Vicens, reforça el seu projecte d'expansió a la capital del Baix Camp amb la compra de la nau de torrons i xocolates Virginias. L'objectiu d'aquesta adquisició realitzada en subhasta “és la de situar-hi una planta moderna d'envasament de llet d'ametlles, amb la finalitat de seguir donant continuïtat al creixement de La Almendrina” exposa Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens.

La nau adquirida té una capacitat de 6.000 metres quadrats de superfície, està ubicada al Polígon AgroReus, a tocar de les instal·lacions centrals de La Almendrina i perfectament comunicada.

Segons indica Àngel Velasco, la implicació amb el territori és ferma «estem molt satisfets d'invertir a Reus, de seguir amb el compromís adquirit l'any 2019 quan vam creure en el projecte La Almendrina i també de dotar-la de recursos industrials importants i de referència com serà aquesta nova planta».

Una quinzena d'empleats treballen a les actuals instal·lacions de La Almedrina a Reus, on es produeixen uns 5.000 pots diaris de crema d'ametlles de diferents grandàries. El projecte de la nova planta d'envasament de llet d'ametlles preveu el creixement de la plantilla de treballadors.

Continuar impulsant La Almendrina i exportar-la

Torrons Vicens aposta pel posicionament de la marca com a pilar fonamental en la seva expansió. L'empresa lleidatana vol obrir en breu una botiga a Reus en la que, a més de torrons, també es podria adquirir xocolata i La Almendrina. Una botiga que es complementaria amb una xocolateria amb productes Jolonch.

Tanmateix l'exportació és una altra de les apostes de la companyia lleidatana. Es vol aprofitar l'àmplia xarxa de distribució que ja té assentada Torrons Vicens perquè la crema d'ametlles arribi a desenes de països on la firma està consolidada. Es tracta de mercats com Europa Central, els Estats Units o el Japó i també que estigui present en les més de seixanta botigues que té tant en la resta de l'estat com també a l'estranger.

Notícies relacionades