La Cambra de Tarragona presenta el calendari de missions per l’any 2022

Un total de 13 missions a 24 països africans configuren una oferta que consolida el lideratge de l’ens cameral a aquest continent

Redacció / Tarragona

La Cambra de Comerç de Tarragona reprèn amb força les seves missions comercials a Àfrica, un continent en el què en els darrers anys ha consolidat el seu lideratge i posicionament. L'ens cameral tarragoní obre la convocatòria a empreses de tots els sectors i de tot l'Estat.

"Per fer negocis a Àfrica, cal anar a Àfrica", assenyala Roberto Barros, director d'Internacional de la Cambra de Tarragona qui, aquests dies, està justament a Gabon i Camerun en la que és la missió comercial número 12 organitzada per la Corporació tarragonina d'ençà la declaració de l'estat d'alarma. 

Per aquest motiu, la Cambra de Comerç de Tarragona assegura que "l'any vinent totes les missions seguiran essent presencials". En total se n'organitzaran 13 i ja estan confirmats 24 països, tots d'Àfrica. Aquestes missions comercials són multisectorials i obertes a exportadors de tot l'Estat, una amplitud que és possible gràcies "al lideratge que la Cambra de Tarragona exerceix a nivell nacional pel que fa al coneixement i experiència en els mercats africans, sobretot en els subsaharians". 

Calendari de missions 

30/01: Burkina i Costa d'Ivori 

20/02: Ghana i Nigèria 

06/03: Madagascar i Maurici

23/03: Ruanda i Uganda

20/04: SD 

08/05: Mali i Guinea

25/05: Serra Lleona i Libèria

12/06: Congo i RD del Congo

11/11: Etiòpia i Somalilàndia

28/11: Gabon i Camerun

23/10: Sud-àfrica i Moçambic 

02/11: Kènia i Tanzània

20/11: Senegal i Cap Verd

Notícies relacionades