L’empenta dels grups

Nàutic Parc preveu increments de més del 40% en escolars i grups d’empresa

Dani Revenga / Tarragona

El turisme nàutic és un dels grans focus d'atracció de turisme a les comarques de Tarragona, molt en particular de turisme de qualitat. Nàutic Parc, antiga Estació Nàutica, entitat que centralitza l'oferta d'activitats nàutiques a la demarcació confia en tenir una bona temporada alta, tot i la creixent tendència a les reserves last minute. De moment, el segment dels grups ja fa preveure increments entre el 40% i el 50%.

El gerent de Nàutic Parc, Jordi Rom, explica que "els grups són clau en la nostra estratègia de diversificació i de desestacionalització, ja que ens permeten tenir activitat fora de la temporada alta entre el 15 de juny i el 15 de setembre". En aquest sentit, tant els grups d'escolars i joves com els d'empresa -un segment en clara expansió- han tingut un bon comportament des de finals de març i auguren xifres d'increment entre el 40% i el 50% respecte l'any passat, que "ja va ser molt bo".

Rom explica que "des que es va acabar el Covid les escapades d'equips de treball, el team building i tot el segment MICE en general va a l'alça, i les activitats nàutiques són ideals en aquest sentit, és una tendència que hem d'aprofitar per seguir captant nous públics i fora dels mesos de més demanda".

Pel que fa als mercats, el gerent de Nàutic Parc posa el focus en el mercat domèstic, que és "el més important, el de proximitat, el català i l'espanyol, tot i que la seva tendència és molt d'última hora". Sense oblidar el francès, que representa un 25%, o altres en expansió com l'alemany, per al que s'han dissenyat accions promocionals específiques, com un reportatge a la revista nàutica més important d'aquest país.

Notícies relacionades