Nova edició de ‘Beques talent’ per a formació digital a les comarques de Tarragona

El TIC Sud i Nuclio Digital School impulsen un any més un programa de beques dotat amb 90.000€

Mònica Carrasco / Reus

El Clúster TIC Catalunya Sud i l'escola de negocis Nuclio Digital School posen en marxa una nova edició del programa de beques en formació digital i tecnològica específicament dirigida a les comarques de Tarragona. En la primera edició, cinc persones es van beneficiar de les 'Beques Talent' i van poder formar-se en alguna de les especialitats que imparteix Nuclio Digital School. L'escola de negocis School està especialitzada en màsters i cursos del sector digital en Programació, Ciberseguretat, Marketing Digital, Disseny UX/UI, Data Science i Data Analytics, Negoci Digital, i Recursos Humans.

Aquest mes d'octubre s'ha obert el termini per optar a una de les cinquanta 'Beques talent' que busquen fomentar la creació de nous perfils digitals a les comarques de Tarragona. El programa està dotat amb 90.000€ i s'ofereixen un total de 30 beques de 1.500€ i 20 més de 2.250€ per cursar qualsevol de les formacions de Nuclio, ja sigui en línia o de manera presencial al seu campus de Barcelona.

El programa està obert a persones de les comarques de Tarragona que tinguin un interès en formar-se i enfocar la seva carrera professional al sector tecnològic. Entre el públic potencial del programa de beques hi ha també els equips professionals del teixit empresarial del territori, als quals es vol oferir la possibilitat de millorar la seva formació i afavorir l'upskilling.

El Clúster Mànager del TIC Sud, Sergi Novo ha explicat que amb aquest programa de beques talent "es vol posar formació de qualitat a l'abast de tothom i contribuir a impulsar la creació de nous perfils digitals a les comarques de Tarragona". Novo ha destacat també la importància de la continuïtat d'aquesta iniciativa per pal·liar la manca de talent que pateixen les empreses tecnològiques del territori. "La implicació de Nuclio Digital School en aquest projecte demostra també el seu compromís amb el territori i amb el TIC Sud", ha afegit.

Per accedir a programa de 'Beques talent' caldrà presentar una sol·licitud a través del web www.nuclio.school/becas-ticsud/ i un equip especialitzat farà una selecció i valoració de totes les candidatures. Les beques s'atorgaran segons el perfil dels i les aspirants i de les places disponibles. El procés de captació d'aspirants s'ha obert aquest mes d'octubre i estarà obert fins a finals de desembre de 2023.

Nuclio Digital School, fundada l'any 2018 i empresa associada al TIC Sud des d'aquest 2022, compta actualment amb seus a Barcelona i Madrid, i obrirà pròximament una nova seu a Ciutat de Mèxic.

Notícies relacionades