Més de 5.000 visitants i 250 vehicles venuts a la primera ExpoFira del Km 0 a firaReus

Els organitzadors n'han fet un balanç molt possitiu i ja pensen en la pròxima edició

Més de 5.000 persones van visitar la fira durant els quatre dies que es va celebrar. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Èxit de vendes a la 1a ExpoFira del Km 0 que s’ha celebrat aquest cap de setmana a firaReus, amb més de 250 vehicles km 0 i de gerència venuts. De l'1 al 4 de març, més de 5.000 persones s'han apropat al recinte firal reusenc per conèixer les ofertes dels concessionaris i els més de 500 vehicles amb grans descomptes exposats.

La 1a ExpoFira del Km 0 va obrir portes diijous 1 de març al matí amb una afluència de visitants que va tenir el seu punt àlgid dissabte, quan es van concentrar més de 2.000 persones al recinte de firaReus. Durant la fira es van vendre més de la meitat dels 500 cotxes que hi havia exposats. Els vehicles km 0 són aquells cotxes completament nous però que ja han estat matriculats i que, per tant, gaudeixen de descomptes especials. A la fira també s’han pogut trobar alguns vehicles de gerència i d'altres que s'han fet servir com a vehicles de demostració durant 3 o 4 mesos.

L’organització fa het un balanç molt possitiu d’aquesta primera edició. "Hem superat totes les expectatives", ha declarat Fèlix Nicolàs, en representació de NIMA Grup d'Automoció, organitzador de la iniciativa. La idea de l'ExpoFira del Km 0 va sorgir fa uns mesos amb la intenció de crear un nou format en la venda de vehicles Km 0 i gerència. "Ens sentim molt satisfets de la feina feta i, sobretot, de la resposta del públic; les xifres que deixa l'esdeveniment són realment bones, ha estat un èxit”, ha afegit Nicolàs.

El mercat de venda de vehicles Km 0 i seminous es troba en el seu punt àlgid com demostra aquesta fira del sector

Aquests resultats confirmen la tendència a l'alça de la venda de vehicles Km 0 i seminous, un mercat que es troba en ple creixement. Després de l'èxit aconseguit en aquesta edició, els organitzadors ja busquen noves dates i pensen en l'any vinent per consolidar l'ExpoFira del Km0.

A la fira han participat els concessionaris del grup a la província de Tarragona (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction), que han ofert vehicles amb descomptes de fins al 40% i han atret tot tipus de perfils, des d'aquells que buscaven una oportunitat fins els que volien un vehicle premium a un preu més assequible.

Notícies relacionades