Els establiments participants a la Ganxet Pinxo visiten la fàbrica d'Estrella Damm

La ruta de tapes es celebrarà del 5 al 15 d'abril a Reus

Els establiments que participen a la Ganxet Pinxo han visitat la fàbrica d'Estrella Damm. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Ganxet Pintxo de Primavera ja escalfa motors a 25 dies del seu inici. Estrella Damm, patrocinador de la ruta de tapes de Reus, ha convidat als representants dels establiments participants a una jornada tècnica a la fàbrica de l'empresa cervesera situada a El Prat de Llobregat.

La Ganxet Pintxo de Primavera es celebrarà del 5 al 15 d'abril a Reus, i es presentarà de forma pública el pròxim dilluns 26 de març. Aquest esdeveniment gastronòmic és una iniciativa de la Cambra de Comerç de Reus, amb el patrocini d'Estrella Damm i el suport de l'Ajuntament de Reus.

Durant la visita a la fàbrica cervesera, els responsables de Damm han explicat el procés de fabricació de la cervesa mediterrània de malta, arròs i llúpol, que els mestres cervesers can començar a elaborar el 1876. La visita ha finalitzat amb un tast  d'algunes de les principals cerveses que produeix l'empresa.

Fa setmanes que la ruta Ganxet Pinxo va presentar el seu cartell per a l'edició de primavera, amb la patinadora del Reus Deportiu, Laia Lloses, com a protagonista. L’eslògan de  la ruta, “Sobre rodes”, posa en valor l'alt nivell del patinatge reusenc i també pretén donar suport a la candidatura de Reus Ciutat Europea de l'Esport 2019 que impulsa l'Ajuntament a través de la Regidoria d'Esports.

Notícies relacionades