Smart Group s’alia amb Sagardoy Abogados per oferir serveis integrals en RRHH

La consultora tarragonina potencia la seva presència a la resta de l’Estat amb una aquesta nova societat amb seu a Madrid

Toni Solé (Smart Group) amb Iñigo Sagardoy (Sagardoy Abogados). FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Després de 5 anys de creixement des de la seva creació a Tarragona com a consultora especialitzada en serveis dins l'àmbit dels RRHH, The Smart Group ha creat ara una societat conjunta amb Sagardoy Abogados per tal d'expandir al mercat espanyol les seves marques Smart Management i Smart Executive.

És el primer cop en els més de 38 anys d'història de la prestigiosa firma Sagardoy Abogados que participa en la creació d'una nova societat. La seu està a Madrid i compta amb més de 20 professionals especialitzats en consultoria i desenvolupament d'equips directius. La direcció de gestió i negoci a Madrid anirà a càrrec de Blai Oliver, director general d'Smart Management. Per a Sagardoy Abobados, aquesta nova línia de negoci dins l'àmbit dels Recursos Humans complementa la d'assessorament jurídic laboral que és la seva especialitat dins la qual ha ocupat una posició de lideratge en les gairebé quatre dècades d'existència.

La nova societat compta, a banda de l'estratègia que representa d'Smart Management, amb una altra línia de negoci que se centra en la recerca i detecció de talent directiu i en fomentar el potencial de desenvolupament d'equips: Smart Executive. En aquest sentit, aquesta divisió d'Smart Group s'erigeix com un soci estratègic d'empreses i equips directius per a transformar les organitzacions a través de la detecció, incorporació i avaluació del talent.

El CEO de The Smart Group, Toni Solé, assegura que "la creació d'aquesta nova societat conjunta es per a nosaltres una gran oportunitat d'aplicar de forma pràctica i real tota l'experiència acumulada d'ambdues firmes i aprofitar les sinergies per oferir als nostres clients un valor diferencial que ens permeti ser en poc temps un dels grans players del mercat de la consultoria d'organització i estratègia".

Iñigo Sagardoy, president de Sagardoy Abogados, opina que "és el moment idoni per entrar al sector de la consultoria. Estem immersos en un procés accelerat i canvi i transformació de la funció dels RRHH i des de la nostra gran experiència en l'àmbit de les relacions laborals ho veiem des de primera línia, motiu pel qual estem segurs que podem desenvolupar serveis de consultoria integral adaptada als canvis que estem vivint".

Notícies relacionades