L'Indicador rep un dels guardons de periodisme dels Premis Cambra

El premi s'atorga al director de la publicació, Dani Revenga, per un reportatge sobre el Celler Estones Vins

David Arias, editor, i Dani Revenga, director, amb les autoritats que van presidir els Premis Cambra.
Redacció / Reus

‘El creixement ve de fora’ és el títol del reportatge que ha merescut el reconeixement de la Cambra de Comerç de Reus, centrat en l’estratègia d’expansió internacional del celler Estones Vins. És el quart cop que l’Indicador rep una distinció en el marc dels Premis Cambra des de l’any 2014. 

El reportatge, signat pel director de l’Indicador d’Economia, Dani Revenga, posava el focus en l’audàcia empresarial d’aquest celler, que treballa sota el paraigua de dues DO del territori: Montsant i Terra Alta. Més enllà de la qualitat dels seus vins, l’empresa ha demostrat una gran versatilitat, tant en la gestió com en l’elaboració del seu producte.

Una manera de fer que també es plasma en la seva estratègia d’internacionalització, que duen a terme de la mà d’una consultora especialitzada en petits cellers que els permet que els costos d’obrir-se camí en nous mercats siguin sostenibles. Així, han aconseguit entrar a països com Colòmbia, Itàlia, els Estats Units, Japó o Nova Zelanda. 

Els altres premis de Periodisme que es van lliurar a la cerimònia dels Premis Cambra van recaure en Francesc Gras, del Diari de Tarragona; Marc Busquets, de Reus Digital; i Janina Llauradó, del Canar Reus. 

Notícies relacionades