El celler Clos Galena llança Secrets de Mar, un homenatge a l’harmonia de contraris

La sèrie, amb una marcada vocació artística, la integren un vi negre i un altre de blanc, tots dos elaborats amb varietats autòctones de la Terra Alta

Merche Dalmau i Montse Guallar, durant la presentació de Secrets de Mar al Círculo Ecuestre de Barcelona.
Redacció / Tarragona

Un vi blanc i un negre amb la mateixa inspiració: les essències mediterrànies. Dos vins pensats per gaudir en parella, amb una etiqueta creada per l'artista Mònica Castanya i la dissenyadora Maria José Abad. L'actriu Montse Guallar va conduir la presentació en la que va participar Merche Dalmau, impulsora de Clos Galena, Davant d'un selecte grup de convidats relacionats amb món del vi i de la cultura.

Secrets de Mar és un vi elaborat a partir de varietats autòctones de la Terra Alta com la garnatxa blanca i la carinyena, però amb un estil fresc i molt mediterrani. Secrets de Mar blanc i negre pretén ser un tot, una al·legoria d'allò que és complementari, de l'harmonia dels contraris que es dóna en l'acte de compartir, de contrastar, de sentir-se atret per la diversitat.

El celler Clos Galena és una celler familiar ubicat a la població d'El Molar a la comarca del Priorat. Elabora vins ecològics des de 1998 sota la denominació d'origen qualificada Priorat. Els vins Clos Galena han obtingut nombrosos premis i reconeixements tant a nivell internacional com nacional per part dels principals prescriptors més importants del món del vi. El desembre de 2017, el seu vi negre 'Formiga de vellut' va ser el vi triat pel sopar dels Premis Nobel, rebent crítiques molt Secets de mar és el primer projecte del celler a la Terra Alta.


 

Notícies relacionades