Jordi Tarragona presenta un llibre sobre la gestió de les empreses familiars a la Cambra de Reus

En el marc dels Esmorzars Cambra de la corporació reusenca

Antoni Pont va acompanyar Jordi Tarragona durant la presentació del seu llibre. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'advocat, consultor i empresari Jordi Tarragona ha presentat aquest dimecres, 13 de juny a la Cambra de Comerç de Reus, els seu llibre “Continuar? Vendre? Tancar? Apunts d'un empresari familiar" editat per Pòrtic.

Jordi Tarragona ha insistit aquest dimecres a la Cambra de Comerç de Reus en alguns dels problemes endèmics de l'empresa familiar que expliquen, en molts casos, les tensions que s'hi produeixen. "Falta planificació de present i de futur i, molt especialment, diàleg franc i sincer entre totes les persones implicades”, ha dit.

Durant la presentació del seu volum, l’empresari ha afegit que “el futur d'una empresa familiar depèn de moltes voluntats que cal saber confortar i acompanyar de manera adequada".

L'autor ha tingut el suport del president d'honor del Grup Borges, Antoni Pont, qui ha compartit amb l'auditori les seves impressions sobre aquest llibre que pretén convertir-se en una guia per diagnosticar i resoldre problemes en la gestió d'aquest tipus d'empreses.

L'acte s'inclou dins de la programació dels Esmorzars Cambra que la corporació reusenca organitza de manera periòdica per aprofundir en diverses qüestions d'interès per a les empreses.

Notícies relacionades