Carme Ruscalleda comparteix les claus de la seva trajectòria professional als Dinars Cambra

La prestigiosa cuinera dona suport al Temps d’Avellana que impulsa la Cambra de Reus

Carme Ruscalleda i el president de la Cambra, Isaac Sanromà, donant suport al Temps d’Avellana. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

La prestigiosa cuinera catalana Carme Ruscalleda, propietària del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, ha estat la protagonista de la sessió del Tribuna Cambra que s’ha fet aquest dijous al Restaurant Miramar de Cambrils.

En un auditori format per diversos representats del sector empresarial de la demarcació, Carme Ruscalleda ha fer una valoració de la seva trajectòria professional en un any culminant, en el que deixarà la direcció del seu primer restaurant, el Sant Pau de Sant Pol de Mar, després de 30 anys d'activitat ininterrompuda i marcada per l'èxit.

Durant l'acte, Ruscalleda també ha volgut sumar-se, de manera entusiasta, a la promoció que la Cambra està impulsant, juntament amb d'altres agents del territori, per promocionar l'avellana de Reus com a fruita seca de referència de la demarcació.

Una iniciativa articulada al voltant de les jornades del Temps d’avellana i que considera molt positiva atenent no només a la importància de l'avellana al nostre territori i en la nostra cultura, sinó també, i molt especialment, pel seu alt valor gastronòmic.

Notícies relacionades