El projecte tarragoní ‘Place to plug’ seleccionat al Fondo de Emprendedores de la Fundació Repsol

Es tracta d’un programa de suport econòmic i mentoratge als projectes més innovadors en matèria d’energia i mobilitat

El representant de 'Place to plug' ha rebut el reconeixement de mans del president de Repsol, Antonio Brufau, i el de la Fundació Repsol, Ignacio Egea.
Redacció / Tarragona

El projecte empresarial tarragoní 'Place to plug' ha estat seleccionat dins del programa del Fondo de Emprendedores de la Fundació Repsol, que ofereix finançament i mentoratge a destacats projectes d'emprenedoria. La iniciativa de la Fundació Repsol, posada en marxa fa sis anys, té com a objectiu donar suport als projectes més innovadors en matèria d'energia i mobilitat amb l'objectiu que arribin al mercat al més aviat possible. 'Place to plug' és una plataforma única i col·laborativa per a la gestió i utilització dels punts de recàrrega de cotxe elèctric. Aquesta plataforma online permet als conductors localitzar i activar els punts de recàrrega tant públics com privats des del telèfon mòbil.

L'acte de presentació s'ha dut a terme al Campus Repsol i ha comptat amb la presència d'Antonio Brufau, president de Repsol i de Fundación Repsol i d'Ignacio Egea, vicepresident de Fundación Repsol. Les startups seleccionades en la sisena edició del Fondo de Emprendedores han resultat elegides entre les 354 propostes rebudes. Després d'un exhaustiu procés d'avaluació i selecció, han quedat finalistes onze propostes entre les que un jurat expert ha seleccionat les vuit més innovadores, quatre en la categoria de projectes i quatre en la d'idees.

Els projectes que iniciaran el programa d'acceleració rebran fins a 144.000 euros durant un any i a les idees se'ls donarà suport amb 2.000 euros al mes durant 12 mesos. A més del suport econòmic, els projectes i idees comptaran amb un equip de mentors que els acompanyarà durant l'etapa d'acceleració, així com assessorament tècnic i legal, formació especialitzada adequada a les seves necessitats i accés a potencials inversors.

Notícies relacionades