Turisme

Nàutic Parc, un eferent turístic

Joaquim Cristià

President de Nàutic Parc

Un any més hem iniciat la temporada turística a les nostres platges. Des de Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l'Ebre afrontem aquesta nova campanya amb optimisme malgrat la cada vegada més habitual tendència dels visitants a reservar les seves activitats a darrera hora. Aquest canvi d'hàbits ens obliga a adaptar-nos a una nova realitat, agilitzant tots els processos, adaptant-los a les necessitats dels clients per oferir un bon servei als visitants del nostre litoral.

L'oferta d'experiències a l'àmbit de territori de Nàutic Parc és molt amplia i diversa. Més d'un centenar d'activitats que es reparteixen en gairebé 100 kilòmetres de litoral a la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre. Son activitats adaptades a tot tipus de clients i que cada cop son més valorades per milers de persones que cada temporada ens visiten. Gairebé tothom coincideix i  destaca el gran ventall de possibilitats que s'ofereixen i també la seva qualitat i la professionalitat dels instructors.

Més enllà d'adaptar-nos a la nova realitat a la que em referia, des de Nàutic Parc posem també la nostra mirada en el futur. Volem seguir mantenint el lideratge actual i continuar esdevenint la referència de l'oci al mar al litoral de Catalunya. Per mantenint aquest lideratge no ens acomodem amb tot el que hem fet durant els darrers 22 anys i estem treballant en nous projectes i línies de futur: potenciem el segment MICE o turisme de reunions, vinculant-lo al mar; ampliant l'oferta per a grups de joves, o el Sailing Training Camp, que ens ha de permetre trencar més l'estacionalitat, entre altres projectes...

Som conscients de les dificultats que poden aparèixer al nostre horitzó. Malgrat això, enfilem la proa de Nàutic Parc envers els nous objectius que han de consolidar encara més el lideratge de la nostra destinació. Volem posar a l'abast de tothom la pràctica d'activitats nàutiques, sense oblidar tot allò que ens ha permès arribar on ara som: els milers i milers de persones que cada any viuen el mar i el nostre litoral amb Nàutic Parc.