Grupo Castilla absorbeix Data Proces

L'operació s'emmarca en el pla d'expansió de l'empresa que preveu una facturació de 14 milions enguany i de 20 milions el 2022

Una part de l'equip de Grupo Castilla. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Javier Castilla, director financer de Grupo Castilla, que admet que l'empresa ha pressupostat una partida de quatre milions d'euros per a fer futures adquisicions.

L’empresa de desenvolupament i implantació de solucions de software de gestió del capital humà Grupo Castilla ha adquirit Data Proces en una operació que implica la integració de les unitats de negoci dels RRHH i ERP d’aquesta última i tot el seu equip humà a la primera.

L’operació s’emmarca dins del pla d’expansió de Grupo Castilla que  preveu una facturació de 14 milions enguany i de 20 milions el 2022. Per aquest motiu, expliquen des de Castilla, l’empresa compta amb una dotació econòmica específica que li permetrà assegurar una quota de mercat superior al 10% en el segment del software de RRHH.

L’empresa adquirida, Data Proces, té la seva seu central a Granollers i compta amb més de 40 anys d’experiència en tecnologia de RRHH. L’any passat va tancar amb una facturació d’un milió d’euros.

"La indústria del Human Capital Managment (HCM) està molt fragmentada, actualment la conformen més de 250 operadors i es troba en un ràpid i necessari procés de concentració. En els pròxims anys observarem una gran quantitat de fusions i integracions en aquest sector, fins a aconseguir una indústria de RRHH més
sostenible, amb tan sols 30-40 proveïdors especialitzats, però de major grandària i solvència”, diu Javier Castilla, director financer de Grupo Castilla, que admet que l’empresa ha pressupostat una partida de quatre milions d’euros per a fer futures adquisicions.

Notícies relacionades