Grupo Castilla posa un peu a Almeria

L'empresa de Riudoms obre oficines a la ciutat andalusa després de comprar la unitat de software de recursos humans d'Almerimatik

Seu de Grupo Castilla a Riudoms. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Riudoms

Aquesta operació servirà, segons la companyia, perquè el 2022 s’aconsegueixi l’objectiu de facturar 20 milions d’euros.

L’empresa amb seu a Riudoms Grupo Castilla obrirà oficines a Almeria després de fer-se amb la unitat de software de recursos humans de la companyia Almerimatik. Amb aquesta adquisició, Grupo Castilla preveu una facturació de 20 milions d’euros el 2022.

Almerimatik és uan empresa que té més de 200 clients a tot l’estat i que el 2019 va facturar 3 milions d’euros i centra les seves activitats en les àrees dels sistemes informàtics, especialment en el software Appolo per a la gestió integral de les prefectures de policia local.

"Amb aquesta operació podrem aportar un major valor a tots els clients d'Almerimatik, accelerant la seva transformació digital en matèria de RR.HH., cap a models Cloud i BPO (Business Process Outsourcing). Ens il·lusiona poder crear sinergies a llarg termini amb partners com Almerimatik que aporten el seu coneixement i tecnologia, passant a formar part de la cadena de valor dels nostres clients", diu Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla.


 

Notícies relacionades