BASF, empresa més atractiva del sector químic per als treballadors, segons Randstad

És el cinquè cop que obté aquest reconeixement de l’informe Randstad Employer Brand Research

El centre de producció de BASF a La Canonja.
Redacció / Tarragona

BASF Española ha estat reconeguda amb el premi 'Empresa amb més atractiu laboral' dins del sector químic en la 12a edició dels Randstad Award. És la cinquena ocasió en la que aquesta multinacional alemanya, que té a Tarragona el seu principal centre de producció de l'Estat, rep aquest reconeixement.

L'informe anual Randstad Employer Brand Research que genera aquests premis analitza les principals raons per les que un professional escolliria una empresa per desenvolupar la seva carrera professional. Els factors més valorats són salari i beneficis, conciliació, ambient de treball, seguretat del lloc i oportunitats de desenvolupament. Enmig la conjuntura de la Covid-19, la conciliació i la possibilitat de mantenir el teletreball i la flexibilitat s'han convertit en factors encara més valorats.

Carles Navarro, director general del grup a Espanya, assegura que "el nostre objectiu és afavorir un ecosistema obert, inclusiu i de respecte mutu, capaç d'atreure i fidelitzar el talent. Un espai que ens permeti desenvolupar-nos cap a la nostra màxima potència, professional i personalment". Navarro valor aquest premi com a "una notícia excel·lent que, d'una banda, ens confirma que el camí que seguim és el correcte i que tot l'esforç que estem fent es percep des de fora de l'empresa. D'altra banda, que sigui una votació oberta per part de professionals externs li atorga un valor especial".


 

Notícies relacionades