Grupo Castilla compra Thinking People

És la segona integració de l'empresa tecnològica de Riudoms aquest 2020, en ple procés de creixement

Els directius de Grupo Castilla i Thinking People. FOTO: ALBA MARINÉ.
Redacció / Riudoms

Grupo Castilla suma múscul. L’empresa de Riudoms -líder a l’Estat en software de RRHH- adquireix Thinking People, una empresa de Saragossa especialitzada en consultoria estratègica líder a l’Aragó, amb més de 300 clients. L’operació s’enmarca en el procés de creixement de Grupo Castilla i la concentració empresarial que experimenta el sector. 

Thinking People va tancar 2019 amb una facturació al voltant dels 500.000 € i compta amb una cartera amb més de 300 clients, tant en el sector privat com en l'Administració Pública, d'àmbit local, autonòmic i nacional.

L'equip de persones professionals de Thinking People passarà a formar part de la plantilla de Grupo Castilla. “Els nostres clients necessiten abordar amb èxit el gran repte que suposa la Transformació Digital i, per a això, es requereix una perfecta alineació entre la tecnologia i el disseny dels processos de Recursos Humans", diu Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla.

Aquesta és la segona adquisició de Grupo Castilla des de principis d’any, després que al març es tanqués la integració de la catalana Data Process, amb seu a Granollers, especialitzada en sortware de nòmines. Les dues operacions formen part de l’estratègia de creixement de Grupo Castilla, en un sector molt fragmentat i en procés de concentracio. 

Notícies relacionades