Ercros anuncia inversions de fins a 92 milions d'euros en els pròxims 8 anys

La companyia, impulsarà 20 projectes finançats amb recursos propis que li generaran un EBITDA addicional acumulat de 194 milions

El president d'Ercros, Antonio Zabalza. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

En matèria d'ocupació, el grup descarta ajustos i assegura que hi haurà un creixement de plantilla "relativament modest".

Ercros, amb centres de producció a Flix, Tarragona, Tortosa i Vila-seca,  ha anunciat aquest dijous una inversió de 92 MEUR fins al 2029 amb l'objectiu de diversificar el negoci, impulsar els processos de digitalització i reduir les emissions de gasos contaminats. El nou pla estratègic contempla l'execució de fins a vint projectes finançats amb recursos propis -la companyia tampoc descarta obtenir fons europeus- que generaran un ebitda addicional acumulat de 194 MEUR durant els pròxims deu anys. En matèria d'ocupació, el grup descarta ajustos i assegura que hi haurà un creixement de plantilla "relativament modest". Pel conseller delegat i president d'Ercros, Antonio Zabalza, el nou pla és "ambiciós" i deixarà una empresa "molt diferent de l'actual, sobretot en matèria de descarbonització i digitalització".

Notícies relacionades