Vopak Terquimsa renova com a empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Aquesta qualificació implica que l'empresa continuarà fent costat a l'ens cameral en la dinamització econòmica i la internacionalització de les empreses

Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, i Laura Roigé. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Amb la denominació Premium, la Cambra busca crear tota una sèrie de sinergies amb les principals empreses de demarcació.

Vopak Terquimsa ha renovat el seu compromís dins del club d’empreses Premium de la Cambra de Comerç de Tarragona. D’aquesta manera, l’empresa de recepció, emmagatzematge i expedició de productes líquids a granel es compromet a continuar fent costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Cambra tarragonina.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està busca crear tota una sèrie de sinergies amb les principals empreses de demarcació, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

Notícies relacionades