CoopCamp: Cooperativisme i Economia social

L'Ajuntament de Cambrils ha posat en funcionament un servei gratuït d'informació sobre cooperativisme

El nou punt d'atenció de CoopCamp ubicat a la Torre del Llimó es va presentar al febrer. FOTO: CEDIDA.
Dani Revenga / Cambrils

L'Ajuntament de Cambrils i l'Ateneu CoopCamp van signar el passat mes de febrer un compromís de col·laboració que ha permès posar en funcionament un servei gratuït d'informació i acompanyament a persones que vulguin constituir-se com a cooperativa per tirar endavant el seu projecte empresarial.

El nou punt d'atenció compta amb tècnics propis de referència de CoopCamp amb l'objectiu d'apropar-se a persones i col·lectius que vulguin informar-se sobre el cooperativisme i l'economia social com a model empresarial, així com de donar resposta a necessitats concretes de la realitat del municipi.

La signatura del compromís de col·laboració entre CoopCamp i l'Ajuntament de Cambrils és fruit de les converses de treball iniciades durant l'any 2017 i permetrà posar en funcionament el nou punt d'atenció de l'entitat, que s'ubica a les instal·lacions de la Torre del Llimó.

CoopCamp, que dóna servei a les sis comarques del Camp de Tarragona, forma part d'una xarxa de catorze ateneus impulsada des del programa aracoop del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i ofereix un servei gratuït d'informació i acompanyament a persones que desitgin constituir-se com a cooperativa per tirar endavant el seu projecte empresarial. 

L'any 2017 CoopCamp va dur a terme fins a 72 atencions a casos interessats en la fórmula cooperativa, dels quals se'n van constituir tretze, i preveu seguir incrementant-ne el nombre durant el 2018. En el cas del Cambrils, el nou punt d'atenció estarà obert cada últim dijous de mes entre les 12.00 h i les 14.00 h, tot i que es podrà sol·licitar cita prèvia per rebre atenció en un horari alternatiu bé trucant al telèfon 681623453 o adreçant un correu a gerard.nogues(ELIMINAR)@coopcamp.cat.