Un viatge impossible sense bons companys

El món de la comunicació és avui molt més complex que quan vam començar, però continuem fidels a la idea que la feina ben feta sempre tindrà un reconeixement qual

David Arias / Reus

David Arias és l’editor de l’Indicador d’Economia.

L'Indicador d'Economia compleix 20 anys de viatge. Un recorregut que no hauria estat possible completar sense l'esforç i determinació de l'empresa Bonaimatge, amb tots els seus socis; d'una llarga llista de professionals i col·laboradors que durant aquestes dues dècades han deixat la seva empremta amb la seva feina i el seu estil; i també, molt especialment, d'una llista més llarga encara d'empreses i institucions que han apostat una vegada i una altra per l'Indicador. Empreses i institucions que ens han demostrat el seu suport i el seu compromís, la seva complicitat.

A tots, us transmeto el meu agraïment i el de la nostra empresa perquè aquest viatge no hauria estat possible sense els bons companys que hem tingut. Humilment, atribuïm aquests suports a la nostra fermesa en mantenir els principis fundacionals de la publicació: el compromís amb les empreses del territori i el desenvolupament dels sectors de la nostra economia. Un repte necessari que continua plenament vigent i amb el que ens mantenim íntimament vinculats des de la nostra línia editorial, exercida amb rigor periodístic en tot allò que pertany a l'àmbit informatiu, amb fonts qualificades i contrast, però també amb claredat a l'hora d'opinar.

Ara som enmig d'una (altra) crisi de la qual ens haurem de recuperar. No tenim cap dubte que caldrà fer sentir la veu del teixit empresarial de les nostres comarques perquè aquesta recuperació sigui tan ràpida com siga possible. I l'Indicador hi tornarà a ser. El món de la comunicació és avui molt més complex que quan vam començar, però -tot i l'adaptació constant que assumim com a empresa que ha d'estar a tots els canals- continuem fidels a la idea que la feina ben feta sempre tindrà un reconeixement qualitatiu. I això, ara que sembla que tot allò que no sigui quantitatiu no té sentit, segueix sent un valor. Tant en l'àmbit de la competitivitat com de principi ideològic. No sabem fer-ho d'una altra manera.

Reitero el nostre agraïment a tots els bons companys de viatge d'aquesta aventura i us deixo amb un Suplement Especial que ens ha costat molts esforços, però que hem fet possible amb passió -una altra de les nostres manies- per aportar perspectiva en un moment en el qual convé mirar enrere i veure d'on venim per saber on hem d'anar, ara que el camí torna a fer pujada. No és el primer cop que ens hi trobem i ens n'hem sortit en el passat, no ho oblidem. L'economia de Tarragona necessita seguir caminant cap a la competitivitat que aporta el valor afegit, la innovació, el coneixement, la internacionalització. Amb reptes nous com la digitalització i la sostenibilitat, i altres de més antics com la convivència entre sectors. Estem al vostre servei per explicar-ho i per, quan calgui, reivindicar allò que calgui. Gràcies.