Miami Mar, descans de qualitat davant la Badia dels Alfacs

La tranquil·litat, les vistes i la gastronomia, grans actius d’aquest establiment de Sant Carles de la Ràpita

L'Hotel Miami Mar és el primer 4 estrelles de la comarca del Montsià. FOTO: IE.
Fèlix Llovell / Sant Carles de la Ràpita

MIAMI MAR

Passeig Marítim, 18-20.

43540 Sant Carles de la Ràpita.

Tel: 977 745 859.

mar(ELIMINAR)@miamicanpons.com

www.miamicanpons.com

La coneguda família Pons, de Sant Carles de la Ràpita, dedicada des de fa més de 50 anys a l'hostaleria i el turisme, va tancar a finals de l'any 2003 el seu hotel Miami Park, al centre de la població, i més tard el seu restaurant, Miami Can Pons, per obrir l'Hotel Miami Mar, a la mateixa població, el primer 4 estrelles de la comarca del Montsià.

Miami Mar és un hotel petit, amb molt d'encant, que compta amb una situació privilegiada, davant de la Badia dels Alfacs i el Delta de l'Ebre, amb accés directe la platja. Les seves vistes, des de les terrasses de les habitacions, són esplèndides. Totes les seves instal·lacions responen a un nivell de molt alta qualitat. En primer lloc, destaca la seva immillorable situació com autèntic balcó sobre la Mediterrània, amb unes panoràmiques magnífiques. També és remarcable la pau i la tranquil·litat que es respira. I cal citar el disseny i la decoració, que li donen un toc molt especial.

Són només 30 habitacions, àmplies i agradables (concretament 24 habitacions, 5 junior suites i 1 suite), distribuïdes en tres plantes, que circumscriuen el jardí i la piscina. Totes tenen terrassa amb vistes al mar i a la badia dels Alfacs. I disposen de les comoditats de l'hostaleria moderna. També hi ha wifi en les zones nobles de l'hotel i accés i habitacions adaptades per als discapacitats. Té garatge i una espectacular terrassa amb solarium.

A tot això cal afegir el prestigiós restaurant Miami Can Pons, situat al costat del jardí, que compta amb una agradable terrassa coberta i que ofereix una excel·lent cuina de línia tradicional marinera, amb especialitats culinàries típiques del Delta de l'Ebre. L'Hotel Miami Mar va ser guardonat per la Guía Gourmand com a establiment hoteler de l'Any 2005.

Notícies relacionades