La Boella, un restaurant inspirat en un taller venecià

Es conserven vestits Plise, innovadors pel tipus de teixit que va inventar i que va fer arribar fins a Nova York per ser lluïts per dives i famoses de l'època

Una de les sales del restaurant La Boella. FOTO: CEDIDA.
Fèlix Llovell / La Canonja

Situat en una finca agrícola de 110 hectàrees i jardins a la Canonja, a 10 minuts de Tarragona, l'hotel boutique La Boella és un complex oleoturístic que es presenta com una opció ideal per gaudir d'una escapada de cap de setmana.

Un ambient romàntic en un singular entorn decorat i il·luminat amb teles i llums originals dissenyades per Mariano Fortuny i Marsal: l'inventor de la moderna il·luminació teatral. Així és la sala de restaurant de l'Hotel Boutique La Boella, un espai inspirat en el taller venecià d'aquest pintor de Reus, aquarel·lista i gravador considerat com un dels pintors espanyols més importants de segle XIX. El restaurant exhibeix els seus teixits estampats, litografies i la famosa llum Fortuny dissenyada per ell, protagonista estel·lar de la sala.

A més de la pintura, el polifacètic Mariano Fortuny va treballar altres materials com el vidre de Murano i va destacar en àmbits com el tèxtil dissenyant teles i vestits. De fet, a La Boella conserven vestits Plise -innovadors pel tipus de teixit que va inventar i que va fer arribar fins a Nova York per ser lluïts per dives i famoses de l'època-. Situat en una finca agrícola de 110 hectàrees i jardins a la Canonja, a 10 minuts de Tarragona, l'hotel boutique La Boella és un complex oleoturístic que es presenta com una opció ideal per gaudir d'una escapada de cap de setmana.

El restaurant ofereix una acurada carta amb menús i ingredients de gran qualitat i quilòmetre zero adaptats a tots els gustos. Un establiment que elabora els seus plats amb un producte excepcional. La cuina és innovadora, una oda per als cinc sentits que convida a viure l'experiència d'assaborir un producte d'origen i essència pròpia amb els sabors més tradicionals del Camp de Tarragona. S'hi poden trobar productes com l'arròs de Delta de l'Ebre, el vi de la DOQ Priorat i la DO Montsant, l'avellana de Reus amb DO pròpia, les tradicionals calçotades amb la salsa romesco típica de la província tarragonina o el 'xarró tarragoní', un dels cuits més famosos de la gastronomia catalana.

Notícies relacionades