Fins a 28 treballadors de CaixaBank de la demarcació es graduen en un màster de gestió bancària

L'entitat financera té 455 empleats a tot l'Estat que han completat aquests estudis a la universitat Pompeu Fabra, el 75% dels quals, directors d'oficina

Imatge de tots els graduats del màster. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Els estudis són pioners a Espanya i els imparteix la Barcelona School of Management de la UPF. El màster està adreçat a professionals del sector bancari i els ofereix formació en assessorament financer, coneixement dels mercats i acompanyament als clients en la seva planificació econòmica i anàlisi de risc d'operacions bancàries.

Un total de 28 empleats de CaixaBank a la demarcació de Tarragona han finalitzat el màster en Negoci Bancari i Gestió i assessorament de clients impartit per la Barcelona School of Management de la universitat Pompeu Fabra. El grup de treballadors de l’entitat financera formen part dels 455 empleats de CaixaBank de tot l’Estat (78 de tota Catalunya) que també han superat aquests estudis pioners a Espanya i que ofereixen formació en assessorament financer, coneixement dels mercats i acompanyament als clients en la seva planificació econòmica i anàlisi de risc d'operacions bancàries.

El 75% dels professionals de l’entitat que han cursat el màster són directors d’oficina. “Aquesta formació és una garantia per a CaixaBank que, d’aquesta manera, compta amb l'equip de professionals millor preparat per oferir als nostres clients un assessorament financer d'alta qualitat, pensat per donar a les seves necessitats de planificació econòmica respostes a mida i adequades a la situació del mercat”, diu Juan Antonio Alcaraz, director general de Negoci de CaixaBank.

Els nous graduats han completat més de 2.000 hores d'estudi per adquirir els coneixements corresponents a tres cursos de postgrau.

Notícies relacionades