CaixaBank concedeix més de 281 milions d’euros de finançament a particulars de Tarragona durant el 2021

Els préstecs hipotecaris creixen un 17% mentre que la contractació de crèdits al consum s’incrementa en un 23%.

Redacció / Tarragona

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament a particulars al l Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre per valor de 281 milions d'euros durant el 2021. L'entitat ha concedit préstecs hipotecaris a clients particulars de la demarcació per un import de més de 148 milions, xifra que representa un increment del 17% respecte el mateix període de l'any anterior.

Per altra banda, l'increment més destacat en el finançament del client particular s'ha produït en els préstecs al consum, que han augmentat un 23% respecte l'any 2020. Durant el 2021 s'han concedit 132 milions d'euros a Tarragona en préstecs al consum.

El director territorial Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, ha destacat que "aquestes dades confirmen que el consum a Tarragona s'està recuperant a major velocitat que en crisis anteriors. Espero, ha afegit, que la millora del mercat laboral i la confiança del consumidor siguin elements per seguir impulsant el consum en els propers anys". Masana es mostra satisfet perquè "la crisi ha passat de puntetes pel sector immobiliari, que està recuperant l'activitat després de l'extraordinària caiguda que va experimentar durant els mesos de confinament més estricte".

Notícies relacionades