Ficommerce amplia horitzons amb una jornada de ponències a Barcelona

Aquesta iniciativa reusenca ha reunit gairebé 200 especialistes en estratègia digital a la capital catalana

Rafa Casas, Spain Director Industry Relations de “El Tenedor” i professor col·laborador d'ESIC durant la jornada. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Barcelona

Els salt a la ciutat comtal s’ha fet sota el lideratge del Clúster TIC Catalunya Sud amb el suport de l'Escola de Negocis ESIC i Telefónica.

La jornada de màrqueting digital Ficommerce ha reunit fins a 180 assistents a l’auditori Telefònica en el que ha suposat el salt d’aquesta iniciativa de Reus a Barcelona. Creada el 2015 com a evolució de la Fira de Botigues Online (FIBO), Ficommerce s’ha celebrat sempre a les instal·lacions de firaReus i ara, a més, amplia horitzons a la capital catalana amb el suport del Clúster TIC Catalunya Sud, el de l'Escola de Negocis ESIC i Telefònica.

Ficommerce ha reunit responsables de companyies de referència en estratègia digital com El Tenedor, Adsmurai o Norwegian Airlines així com especialistes en desenvolupament, big data, SEO, SEM, analítica, social selling i continguts.

El Clúster TIC Catalunya Sud, amb seu al Tecnoparc de Reus, compta en l'actualitat amb un total de 46 empreses associades que ocupen a més de 1.500 treballadors i generen en el seu conjunt una facturació superior als 1.000 milions d’euros.

Notícies relacionades