Esquiades SnowFun tanca portes amb èxit de públic i bones perspectives de futur

L’afluència de visitants i el grau de satisfacció dels expositors avalen l’èxit de la primera edició de la fira de turisme de muntanya a firaReus

La fira de la neu de Reus neix amb afluència de públic i perspectives de seguiment. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Aquest cap de setmana, firaReus ha acollit la primera edició d'Esquiades SnowFun amb prop de 40 expositors i més d'una vintena d'activitats programades al recinte firal. Una trobada indispensable pels amants de la neu que ha comptat amb una gran afluència de públic i una valoració molt positiva per part dels expositors, la majoria d'ells vinculats a la neu i a l'esquí.

La continuïtat de la fira d’esquí que s’ha fet aquest cap de setmana, organitzada per l'agència de viatges Esquiades.com i firaReus, sembla plenament assegurada, segons expliquen els coordinadors. "Amb l'èxit de l'edició d'enguany, Esquiades SnowFun s'ha consolidat i convertit en punt de referència del turisme de muntanya i els esports blancs a l'Estat i al territori", ha explicat el director del certamen, Nacho Vallina.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, n’ha destacat la varietat de públic assistentl'Esquiades SnowFun ha sabut trobar activitats per a tots els públics i no només pels afeccionats a la neu”.

La fira Esquiades Snowfun ha ajudat a posicionar Reus com a referent en la organització de fires sectorials

Entre els grans atractius de la fira destaca el simulador d'esquí més innovador del món i les conferències de professionals vinculats a la neu, la muntanya i l'esport, com ara el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó o la snowboarder Núria Castan, entre d'altres. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, “acollir una fira amb la projecció d'Esquiades SnowFun a la ciutat ens ajuda a posicionar el nom de Reus entre els referents en l'organtizació d'esdeveniments i fires del país”.

Per tot això, l'organització de l'esdeveniment valora molt positivament el grau de satisfacció dels assistents i expositors, així com la trobada de networking duta a terme el dissabte al vespre i que va reunir més d'un centenar de professionals del sector.

La setmana vinent firaReus tornarà a acollir activitat firal, amb la 25a edició de la fira dels nuvis i celebracions, Tot Nuvis, que obrirà portes del divendres 17 al diumenge 19 de novembre.

Notícies relacionades