Una aplicació web amb segell reusenc permet reservar activitats d’oci directament des dels allotjaments turístics

El sistema l’ha desenvolupat Granota.net, empresa membre del Clúster TIC Catalunya Sud

Les sinergies digitals entre l'allotjament i l'oci aporten competitivitat a una destinació.
Redacció / Reus

L'aplicació creada per l'empresa Granota.net, membre del Clúster TIC Catalunya Sud, està ja en funcionament a una setantena d'hotels i càmpings de la Costa Daurada oferint entrades per parcs com Port Aventura i altres activitats d'oci. El sistema ha arribat a gestionar més de mil peticions diàries.

L'empresa Granota.net, membre del Clúster TIC Catalunya Sud, ha desenvolupat una aplicació web que permet als allotjaments turístics gestionar l'emissió directa d'entrades o reserves per diferents activitats. A través del sistema, els usuaris poden comprar entrades per Port Aventura World, llogar embarcacions, reservar activitats de snorkel, submarinisme, pesca, motos d'aigua o excursions.

Una setantena d'hotels i càmpings ja l'estan utilitzant amb un volum que supera les mil peticions diàries

En el cas concret de Port Aventura World, l'aplicació permet emetre i pagar les entrades triades pels usuaris des de l'allotjament en qualsevol moment del dia. En un termini de només cinc minuts des de la formalització de la compra, la informació es troba ja al sistema del parc i els usuaris poden accedir directament a l'entrada del recinte sense necessitat de passar per la taquilla.

L'aplicació ofereix una àmplia oferta d'activitats: des d'entrades a Port Aventura a la reserva d'activitats de tota mena

Actualment, el ventall d'activitats d'oci supera ja la setantena i el sistema pot arribar a gestionar més de mil peticions al dia. Els hotels i càmpings disposen d'accés al sistema business to business web que ofereix facilitats de control i seguiment de totes les compres, així com de reimpressions d'etiquetes. Aquesta aplicació permet agilitzar tràmits als usuaris i empreses d'activitats turístiques, a més d'oferir un valor afegit als allotjaments. José Guerrero, CEO de Granota.net, destaca que el sistema "és molt fàcil d'utilitzar i ràpid en la gestió. D'aquesta manera hotels i càmpings disposen d'un gran ventall d'activitats per als seus clients".

Granota.net, especialitzada en disseny web i d'aplicacions per a mòbils, ha desenvolupat aquest sistema de la mà del touroperador de Salou Viajes Velero. Actualment, l'aplicació s'utilitza a una setantena d'hotels i càmpings de la Costa Daurada i la previsió és estendre encara més aquesta xarxa d'usuaris i activitats.

Notícies relacionades