La Diputació i la URV creen un nou espai de trobada per a empreses innovadores

Entra en funcionament el Hub Catalunya Sud amb una seixantena d'empreses de la demarcació

Redacció / Tarragona

La Diputació de Tarragona i la Càtedra d'Emprenedoria de la Universitat Rovira i Virgili posen en marxa el Hub Emprèn CatSud, un espai de trobada virtual adreçat a empreses consolidades i de nova creació (start-ups) de la demarcació de Tarragona.

Aquesta iniciativa permet a les empreses establir sinergies, treballar i desenvolupar projectes de forma conjunta  i resoldre reptes comuns basats en la innovació. El projecte parteix d'una primera fase impulsada, ara fa un any, per la Universitat Rovira i Virgili i que va consistir en el llançament d'una plataforma per vincular els projectes emprenedors i les tecnologies de la universitat i les empreses del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès.

L'objectiu és potenciar les sinergies entre empreses

El nou hub, que a hores d'ara allotja 50 empreses de nova creació i 15 de consolidades, es posa en marxa aquest mes de juliol amb el llançament d'un nou repte en l'àmbit del turisme:  una proposta que convida a les empreses a presentar solucions innovadores per apropar a les famílies els diferents espais de la Batalla de l'Ebre amb l'ajuda de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Notícies relacionades