CaixaBank ha inaugurat l’oficina de nou model Store Tortosa

L’oficina, que representa un nou model d'atenció personal, està oberta al públic de 8:30 a 18:30 hores

La nova Store Tortosa va inaugurar-se aquest dimecres, 17 de gener. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tortosa

CaixaBank ha inaugurat aquest dimecres l'oficina Store Tortosa en un acte presidit per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. També hi han estat presents el vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Ebre, Joan Pere Gómez i representants de la Cambra de Comerç i el Bisbat de Tortosa.

Durant l'acte, l'alcalde, Ferran Bel, ha valorat que CaixaBank hagi triat Tortosa per acollir una oficina innovadora com el model Store. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.
Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que Caixabank va iniciar el 2013. L’entitat financera té avui 165 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.
La nova oficina Store Tortosa, situada al Carrer Ricard Cirera, 2 va obrir portes el passat 10 de gener. Store Tortosa disposa d'una una superfície aproximada de 434 m2, compta amb 13 empleats i gestiona més de 9.100 clients.

Premi DEC al millor projecte de Customer Journey

Les oficines Store són una passa endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.
El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank.

Notícies relacionades