CaixaBank ha inaugurat la segona oficina de nou model Store a la ciutat de Tarragona

L'Store Plaça Ponent està oberta al públic 8:30 a 18:30 hores i atén més de 7.000 clients

Les autoritats locals i directius de Caixabank van inaugurar la nova oficina Store Ponent. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

CaixaBank ha inaugurat l'oficina Store Plaça Ponent, la segona oficina de nou model a la ciutat de Tarragona. L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. La nova oficina té una superfície de 450 m2, hi treballen 10 empleats i gestiona més de 7.000 clients.

L'acte també ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde comissionat per als Jocs Mediterranis Tarragona 2018, Javier Villamayor; el conseller d'Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca; el president de l'Autoritat Portuària de Tarragona, Josep Andreu i la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé. A més, el president del Nàstic, Josep Ma Andreu i els jugadors del primer equip César Arzo i Eddy Silvestre, acompanyats del Tarracvs, la mascota dels JJMM Tarragona 2018, han assistit a la inauguració de la nova oficina de CaixaBank, principal patrocinador de l’esdeveniment esportiu.

Durant l'acte, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha agraït a CaixaBank l'aposta per la ciutat de Tarragona. Per la seva banda,el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha explicat que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

A la demarcació de Tarragona CaixaBank disposa de vuit oficines del nou model, dues oficines a Tarragona, dues oficines a Reus i una a El Vendrell, Valls, Salou i Tortosa

Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 169 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Plaça Ponent, situada a la Plaça Ponent, va obrir portes el passat 21 de desembre i té una superfície aproximada de 450 m2. Compta amb 10 empleats i gestiona més de 7.000 clients.

Les oficines Store són una passa endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers. El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC).

Notícies relacionades