Inetum inaugura les seves oficines de Tarragona

La consultora TI va arribar a la demarcació des de 2020 i aposta per seguir creixent a la zona

Redacció / Tarragona

Roger Torrent, Conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, va inaugurar la seu de la consultora TI de serveis i solucions digitals, que compta a Catalunya amb una plantilla total de més de 600 persones que desenvolupen projectes per al sector públic i el teixit industrial de la zona. Després de la incorporació de 50 perfils nous a Tarragona durant el 2022, la companyia continuarà apostant aquest any per l'atracció del talent local amb la contractació d'uns 50 professionals més.

La seu compta amb més de 500 m2 per acollir més de 70 professionals. Ubicada a Port Tarraco, al Moll de Costa, el nou espai reflecteix el canvi de paradigma en el model de treball que està implementant la companyia (WOW-New Way of Working) per combinar el millor del model tradicional amb les noves formes de treball, sempre sota les premisses de la flexibilitat, la confiança i compromís mutus entre la companyia i els professionals.

Susana Prado, Directora General d'Inetum a Catalunya, remarca que "l'obertura d'aquestes noves oficines posa en valor l'aposta clara d'Inetum per continuar creixent a Tarragona, on tenim presència des del 2020. Busquem posicionar el nou espai com a seu referent dins de la companyia". Roger Torrent, Conseller de Treball i Empresa de la Generalitat de Catalunya, va posar en valor "el compromís que Inetum demostra amb Catalunya potenciant amb aquesta nova seu l'ecosistema tecnològic que s'està consolidant".

Notícies relacionades