Grupo Castilla potencia la seva estratègia Cloud amb l'adquisició d'Essi Projects

La companyia impulsa la seva nova solució Innia de gestió de persones 100% Cloud native

Redacció / Tarragona

Grupo Castilla reforça la seva aposta pels serveis al núvol integrant Essi Projects. La tecnològica, amb seu a Tarragona i oficines a Madrid, està especialitzada en arquitectura Cloud i serveis de consultoria tecnològica sobre ecosistemes DevOps i entorns Red Hat.

Essi Proiects, amb més de 25 anys d'experiència, va tancar el 2022 amb una facturació consolidada superior a 2 milions d'euros.  A més, Grupo Castilla integra Edustance, filial d'Essi Projects enfocada a prestar serveis de formació oficial en aquestes tecnologies. 

  

L'equip d'Essi Projects ha treballat durant els últims 10 anys amb Grupo Castilla, col·laborant en la nova arquitectura SaaS i acompanyant amb la migració de les seves solucions. Un compromís que el 2022 va donar els seus fruits, ja que Grupo Castilla va aconseguir impulsar 43 nous projectes d'implantació HCM (Human Capital Management), 76% d'ells al núvol, confirmant la clara tendència del mercat cap al model SaaS. 

  

Amb aquesta operació Grupo Castilla integra tot l'equip d'Essi Projects, professionals experts en arquitectura Cloud, que reforçaran l'Àrea Tècnica. En aquesta línia, María Luisa Muñoz, directora Tècnica de Grupo Castilla, va subratllar que "la incorporació de talent especialitzat en arquitectura Cloud permetrà impulsar Innia y situar-nos com a referents al mercat en desenvolupament d'una solució SaaS native de nòmina". 

Aquest projecte respon a una nova generació de productes HCM amb funcionalitats full web, multi-dispositiu i 100% SaaS. Aquests reforços arriben en el millor moment, ja que Grupo Castilla acaba de fer públic als clients el roadmap dels seus productes SaaS, per als pròxims 3 anys.    

A més, gràcies a la integració d'Essi Projects, Grupo Castilla incorpora una nova línia de negoci enfocada a la Consultoria Tecnològica amb l'objectiu de donar plena continuïtat de servei als clients de la tecnològica i oferir una major cobertura de servei Cloud a tots els clients del grup. 

Per la seva banda, David Mardones, CIO d'Essi Projects, va remarcar que "afrontem amb il·lusió i compromís el repte d'aportar a Grupo Castilla i, en especial a Innia, tot el coneixement i experiència adquirits, dedicats a l'arquitectura, disseny i posada en marxa d'infraestructures avançades de serveis i aplicacions crítiques de negoci". 

D'altra banda, la unió de Grupo Castilla i Essi Projects és una mostra de la força del Clúster TIC com a motor de transformació digital al Territori i de les sinergies entre empreses que s'hi generen. 

Grupo Castilla, amb aquesta adquisició, la quarta de l'any, mostra una aposta ferma pel creixement inorgànic, amb l'objectiu de generar 27M€ aquest 2023. L'estratègia de l'organització combina el creixement orgànic amb l’inorgànic per complir amb el seu nou Pla Estratègic 2026, que estableix una meta de 40M€ i el 100% dels clients al Cloud. 

Notícies relacionades