S'instal·la a Redessa la primera empresa tecnològica fruit de l'acord amb el Clúster TIC Catalunya Sud

El nivell d'ocupació dels edificis Tecnoparc i CEPID se situa en el 91% i el 76%, respectivament

Fora la Caixeta es dedica al desenvolupament de software, web, mòbil i estratègia digital. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

L'agència Fora la Caixeta, dedicada al desenvolupament de software, web, mòbil i estratègia digital, s'ha instal·lat a l'edifici Tecnoparc gràcies a l'acord de Redessa amb el Clúster TIC Catalunya Sud, mitjançant el qual treballen conjuntament per a la captació de noves empreses tecnològiques, startups i autònoms vinculats a aquest sector. Es tracta de la primera companyia que s'acull a aquest conveni i que, per tant, es beneficia de les facilitats que es deriven de la gestió tècnica i coordinada entre ambdues entitats.

L'acord entre Redessa i el Clúster TICSUD vol posar en valor les oportunitats que es poden generar a través de l'agrupació d'empreses d'un mateix sector en un espai comú. A través d'aquesta aliança, les empreses i professionals de nova creació de l'àmbit tecnològic que es vulguin instal·lar als edificis propietat de Redessa, Tecnoparc i CEPID, gaudeixen d'un descompte equivalent a la quota anual del Clúster TICSUD durant el primer any.

El nivell d'ocupació dels edificis Tecnoparc i CEPID ha experimentat un lleuger increment durant aquest últim mes i se situa en el 91% i el 76%, respectivament. La previsió és que aquestes xifres continuïn a l'alça en els pròxims mesos com a conseqüència de la captació de noves empreses i del creixement i ampliació d'algunes de les ja existents.

Aquestes infraestructures disposen d'importants elements que les fan atractives per a la implantació de noves empreses: accés de fibra òptica d'alta velocitat, CPU, espais modulars ampliables en 24 h, serveis comuns i espais compartits, com terrasses i menjadors que fan més agradable i profitosa l'estada dels equips. A banda d'aquestes característiques tècniques, des de l'1 de juny, l'edifici Tecnoparc també compta amb un nou espai de coworking destinat a emprenedors del sector TIC. Aquesta àrea de treball compartit compta amb 4 punts de treball, 3 dels quals ja estan ocupats per les empreses de nova creació Creative Attitude, SEM To Win i Smartwin Tarraco.

Notícies relacionades