La Fundació Mas Carandell i FCC signen un acord per col·laborar en formació i consultoria de recursos humans

La col·laboració preveu contacte tècnic periòdic per detectar les necessitats de l'empresa

Jesús Padullés, representant legal de Fomento, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio han signat l'acord. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

La Delegació Catalunya de Fomento de Construcciones i Contractas, SA i la Fundació IMFE Mas Carandell han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per treballar de forma conjunta temes de qualificació professional, consultoria d'organitzacions i recursos humans i promoció de l'ocupació.

Jesús Padullés, representant legal de Fomento, i el regidor de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, en qualitat de president de la Fundació Mas Carandell, han estat els encarregats de rubricar l’acord a les instal·lacions de l’ens local.

En la col·laboració establerta, s'especifica que Mas Carandell oferirà a l'empresa FCC formació a mida, gestió de certificats oficials de professionalitat, consultoria en recursos humans i processos de selecció de professionals, en unes condicions especials i amb descomptes que es concretaran en cada cas particular.

El regidor Daniel Rubio ha explicat que el document signat ratifica i amplia la relació que des de l'any 2009 tenen ambdues entitats en formació a mida, bonificable per la FUNDAE, i que s'ha concretat en més d'una quinzena d'especialitats, i diverses edicions al llarg del temps, en els àmbits formatius de medi ambient, prevenció de riscos psicosocials, igualtat d'oportunitats o salut i habilitats personals, entre d'altres. La principal novetat de l’acord és que s'estén a temes de consultoria en desenvolupament de RH i incorporació de personal.

La col·laboració preveu  també contacte tècnic periòdic per detectar les necessitats de l'organització i difusió d'actuacions que puguin ser d'interès, com jornades o seminaris en diferents temàtiques. Actualment, ja s'ha començat a treballar en el pla de formació 2018-2019 de l'empresa FCC.

Notícies relacionades