Tarragona Impulsa ofereix claus per reinventar-se professionalment

La jornada "Reinventa't amb noves perspectives" es farà el 12 de desembre al Palau de Congressos de Tarragona

Tarragona Impulsa organitza la jornada "Reinventa't amb noves perspectives". FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La 7a Jornada de Tarragona Impulsa posarà l'accent en el coneixement personal per afrontar en òptimes condicions el nou mercat laboral.

Amb el títol de "Reinventa't amb noves perspectives", la Sala Euthyches del Palau de Congressos de Tarragona acollirà el dimecres 12 de desembre una nova edició d'aquesta jornada anual, que pretén proporcionar oportunitats per millorar la trajectòria professional dels assistents i dotar-los d'eines i coneixement per retrobar o engegar el seu camí professional.

Durant tot el matí, diferents especialistes posaran l'accent en aspectes com la preparació d'una entrevista de feina, els canvis en el mercat de treball o les experiències de diferents persones que han aconseguit treure benefici professional de la seva afició.

Entre els ponents destaquen especialment l'aventurer i emprenedor Albert Bosch i el consultor Joan Plans, que obriran la jornada amb una conferència tetralitzada i motivadora sobre la innovació i el lideratge.

Anna Laura Rizzo, Neus Virgili, Álvaro Mancilla, Sara Batalla i Gerard Galofré seran alguns dels altres noms propis de la jornada, en la qual es desafiarà la ment dels participants i es posaran a prova les seves habilitats i pensament creatiu. La jornada finalitzarà amb una experiència intel·ligent utilitzant tècniques semblants a les d'un escape room.

L'assistència a la jornada Tarragona Impulsa és gratuïta amb inscripció prèvia. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat

Notícies relacionades