Ticnova implanta fragàncies personalitzades als seus punts de venda per millorar l'experiència dels seus visitants

Les ha creat la firma Cuarto Sentido i ja s'estan comercialitzant a BEEP, PCBOX, BEEPBOX i La Fábrica del Cartucho

Ticnova pretén millorar l'experiència dels seus clients a través de la tècnica del neuromarketing. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El grup Ticnova, líder en botigues d'informàtica de proximitat a Espanya gràcies a les seves cadenes de franquícies BEEP, PCBOX, BEEPBOX i La Fábrica del Cartucho, està realitzant una aposta de millora contínua dels seus punts de venda amb l'objectiu de fidelitzar i millorar l'experiència dels visitants. La companyia ha renovat les botigues amb una comunicació visual més persuasiva, acompanyada d'una disposició dels productes que convida a experimentar i testejar-los, amb l'objectiu de promoure el contacte i l'assessorament personal.

Per millorar l'experiència dels seus clients, el Grup Ticnova s'ha basat en una tècnica de neuromarketing anomenada màrqueting olfactiu. Segons Santi Juan, responsable de màrqueting del Grup Ticnova es pretén així "augmentar el temps d'estada a la botiga i que es percebi que totes les nostres marques formen part del mateix grup amb un segell olfactiu únic". Per a aquest projecte d'aromatització de la xarxa de les cadenes de botigues amb una nova fragància corporativa, Ticnova ha  comptat amb Cuarto Sentido, una de les companyies referent al sector.

Santi Juan ha explicat que "s’han creat dues fragàncies, una que identifiqui les nostres botigues d'informàtica com són BEEP, PCBOX i BEEPBOX, i una altra per a la nostra cadena d'emplenat de cartutxos de tinta, La Fábrica del Cartucho".

Gabriel Jiménez, director de màrqueting de Cuarto Sentido, ha explicat que amb l'aromateràpia s'aconsegueix "una diferenciació total sobre la competència, el client té la sensació d'estar en un lloc diferent, especial, únic, immediatament després de travessar la porta d'entrada el client se situa en un pla totalment emocional" i ha afegit que "influït des de la part emocional, el client ordena els seus inputs sensorials transformant-los en valors racionals, tecnologia, avantguarda, innovació, seguretat, servei, personalització". 

Gràcies a la bona acollida dels clients, Ticnova ha posat a la venda la seva pròpia fragància en petits dispositius per la llar

L’objectiu final de la companyia reusenca és "crear la sensació de seguretat al client que està en un comerç molt per sobre de les habituals botigues d'informàtica", ha reblat Jiménez.

La perfumista Beatrice Aguilar ha estat l'experta encarregada de crear les dues fragàncies de Ticnova. Per a les botigues BEEP, PCBOX i BEEPBOX s'ha elaborat una aroma per ambientar l'espai que representa tecnologia. Segons Aguilar, la nova aromateràpia d'aquestes botigues "transmet modernitat i elegància”.

Per a les botigues La Fábrica del Cartucho, especialista en consumibles i cartutxos de tinta reomplerts, s'ha creat una combinació que “transmet alegria, és espontània, directa i positiva per crear un bon feeling amb la marca i el client".

Gràcies a la bona acollida dels clients, Ticnova ha posat a la venda la seva pròpia fragància en petits dispositius per a la llar.

Notícies relacionades