CaixaBank i la Cambra de Tarragona renoven la seva aliança a favor de les empreses tarragonines

L'entitat financera col·laborarà, a través de les seves oficines operatives i de representació situades als continents africà i asiàtic, amb les missions comercials de la cambra

Jaume Masana i Laura Roigé en l'encaixada de mans. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat la seva aliança per col·laborar en l'àmbit de la internacionalització. El conveni, signat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, reafirma el suport de l'entitat financera a les activitats de la cambra en comerç exterior que passen per l'assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que la cambra tarragonina ha programat a diversos països africans i americans.

L'acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha manifestat que l'acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona "és una mostra del compromís de l'entitat financera amb les empreses de Tarragona". Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l'economia tarragonina.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització i ha recordat que "amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona i també amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia, i al servei de l'emprenedoria".

El director territorial de CaixaBank i la presidenta de la Cambra reafirmen el suport a les empreses tarragonines en la seva sortida als mercats exteriors

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Tarragona tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Als centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

Suport a 127 països

CaixaBank ofereix assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d'empresa de l'entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.